379 forint / 10 perc
tojásos száraztészta 74% (durum búzadara, tojáspor), sajtporok 6,6% (ementáli, gouda, danbo, camembert, márványsajt, keménysajt, crescenza), ömlesztősó (trinátrium-citrát, dinátrium-foszfát), tejsavó), burgonyakeményítő, tejcukor, növényi zsír, só, élesztőkivonat, rizsliszt, metélőhagyma, tejfehérje, vöröshagymapor, aromák (gluténnel), savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-hidrogén-karbonát, citromsav), fűszerek (bors, kurkuma, fűszerpaprika), cukor, fűszerkivonatok (zellerrel), dextróz.
Négysajtos tészta házilag
360 forint / 8 perc
100 g durumtészta 74 forint
20 g márványsajt 68 forint
20 g mascarpone 52 forint
20 g gouda 35 forint
20 g ementáli 126 forint
só, bors 5 forint
Vizet forralok, sajtot reszelek. Kifőzöm a tésztát, leszűröm, visszarakom a forró lábosba, rászórom a sajtokat és összeforralom. Tálalom.
Forrás: origo.hu