Sokan úgy gondolják számok betegség kiváltó oka pl.: rák, allergia
Az élelmiszerek romlásának késleltetésén, és bármilyen kedvezőtlen íz- vagy megjelenésbeli változás megelőzésén keresztül fejtik ki hatásukat.
Tudta mit is jelentenek valójában?
- Színezékek: 100-181
- Tartósítószerek: 200-297
- Antioxidánsok és savanyúságot szabályzó anyagok: 300-386
- Sűrítőanyagok, stabilizátorok és emulgeálószerek: 400-495
- Savanyúságot szabályzó anyagok és csomósodást gátló anyagok: 500-585
- Ízfokozók: 600-671
- Antibiotikumok: 700-772
- Egyéb: 900-999
- Kiegészító anyagok: 1000-1520
KAPCSOLÓDÓ
Tudtad, hogy káros hatással van az...
Ezek a jódhiány figyelmeztető jelei
5+1 jó tanács pályakezdő orvosoknak
További cikkeink – kattintson a részletekért!