Rákmegelőzés búzafűlével
A búzafűlé készítése
Mivel nem vagyunk kérődzők, hogy egész nap a mezőn legelésszünk, leginkább az vált be, hogy a tápanyagok leghatékonyabb felszívódása érdekében a búzafűből a levet kipréseljük. Legjobb, ha ehhez speciális búzafűprést használunk, amelynek alacsonyabb a fordulatszáma, hogy az oxidációt elkerüljük. Kezdőknek ajánlatos egy almát is kipréselni vele, hogy a fű ízét kissé édesítsük, amíg hozzászokunk. A búzafűlevet 10 percen belül igyuk meg, lehetőleg éhgyomorra és kis kortyokban, hogy a szervezetünk az összetevőket egymás után magához vehesse. Kis adaggal kezdjük, hogy elkerüljük a túl erős méregtelenítést. Néhány hét után a mennyiséget növelhetjük, és rendszeresen profitálhatunk a búzafű salaktalanító, vitalizáló hatásából.
A búzafűlé gazdag összetétele
Kattints a következő oldalra
KAPCSOLÓDÓ
Tudtad, hogy káros hatással van az...
Ezek a jódhiány figyelmeztető jelei
5+1 jó tanács pályakezdő orvosoknak
További cikkeink – kattintson a részletekért!